Pangrasius pane cu garnitura de orez

de Adinacarla in Pangasius, 20 Mai 2010 | 6914 vizualizari

 

Sursa mea de ispiratie:
http://www.bucataras.ro/retete/6747/pangasius-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.)
  • -2 linguri de faina ( nu am avut pesmet)
  • -1 lingura de cascaval ras
  • -coaja rasa de la o lamiae
  • -marar verde tocat marunt ( am folosit marar uscat nu am avut proaspat)
  • -putina boia dulce
  • -2 oua
  • -sare
  • -2 catei de usturoi
  • -zeama de la o lamiae
  • -2 linguri de vin alb
  • -ulei de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangrasius pane cu garnitura de orez:

Se spala fileurile si se lasa la scurs.
Se face urmatorul amestec:faina se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamiae cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de mai sus. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.

Vom servii pestele astfel facut alaturi de orez facut impreuna cu legume( morcov, mazare, fasole verde).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangrasius pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

20.05.2010, 20:30

a mancat si sotul meu...chiar i-au placut si mi-a spus daca mai fac vreodata fileu de peste pane sa fac doar in felul acesta...chiar si mofturoasa mea mai mare a papat...ce bine...

Bunica 1

21.05.2010, 14:04

E peste, e foarte bun ! E o combinatie interesanta sosul prin care se da psetele inainte de prajire Cred ca ar merge foarte bine si la cuptor, pentru cei care nu mananca prajit.

Adinacarla 1

21.05.2010, 14:51

buna idee bunica...cred ca data viitoare voi incerca si varianta ta cuptor...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File pangasius cu cartofi